Lakoća sa kojom ćete okupati Vašeg psa će Vas oduševiti.

Korišćenjem KingPas samouslužnog kupatila, izbeći ćete u Vašem kupatilu nered, prljavu i izgrebanu kadu, i neprijatne mirise.

 

Naš lokal je opremljen profesionalnim kupatilom, sa posebno adaptiranom i prostranom kadom.

Dimenzije kade su: 1,5m dužina i 0,60 m širine, i pogodna je za kupanje svih rasa i veličina pasa, a samo kupanje je toliko jednostavno da ga može obaviti i dete.

Ne traba Vam ni kozmetika, jer i to imate u našim kupatilima.

Zaboravite na mučno i dugo sušenja psa, jer tu je profesionalni fen od 2800w, koji je dovoljno jak da osuši i najgušću dlaku Vašeg ljubimca.

U našim KingPas kupatilima uvek imate dovoljno tople vode, jer koristimo protočni bojler, a temperatura je adekvatno naštelovana na 36º – 37° C, što je temperatura koja najbolje odgovara psima.

Ono što takođe treba da znate je da su svi kozmetički proizvodi atestirani i biljnog porekla, pa samim tim su bezbedni i za najosetljivije pse.

Sva sredstva koja se koriste u našim KingPas kupatilima su koncetrati koji se mešaju sa toplom vodom.

Uputsvo za korišćenje KingPas kupatila korak po korak, uz detaljno objašnjenje svakog koraka i programa.Uputstvo za korišćenje:

I objašnjenje značenja tastera na mašini

Nakon ubacivanja novca, birate programe, čije značenje je objašnjeno u nastavku, kao i na samoj mašini.

 


Ovaj program koristi asepsol, kako bi dezinfikovali i pripremili kadu za uvođenje i uživanje Vašeg psa.


Šamponiranje Vašeg ljubimca počinje pritiskom tastera I pritiskom ručice tuša.

Da biste dobro utrljali I našamponirali Vašeg psa iskoristite dugme pauze (sedmi taster) na taj način zamrznite preostalo vreme kupanja.


Za negu, fin miris i lako raščešljavanje dlake Vašeg ljubimca.


 

Ukoliko želite da Vašeg ljubimca zaštitite od buva i krpelja, preporučujemo da koristite ovaj program.Ovaj korak je jako bitan. Preporučujemo da posle tretiranja Vašeg psa preparatima, dobro i temeljno isperete


Ovaj korak podrazumeva da  profesionalnim fenom velike snage brzo osušite i najgušću dlaku.

Temperatura i snaga fena se može podešavati.

 

Taster za pauzu koristite kada utrljavate, brišete ili mazite Vašeg ljubimca i time ne trošite preostalo vreme I novac koji ste ubacili.


 

Vreme je za nagradu

I ono što je poželjno za sam kraj je da nagradite Vašeg psa sa već pripremljenim
poslasticama za Vašeg ljubimca u našem KingPas kupatilu.

 


Fiskalni račun i cenovnik korišćenja KingPas kupatila

Ako želite fiskalni račun za pruženu uslugu, naravno da je i to moguće jer mi imamo samouslužnu kasu, koja će Vam izbaciti račun.

Sve što je potrebno je da uz pomoć kamere svog telefona skenirate QR kod koji se nalzi ispod aceptora gde se ubacuje novac.

Važna napomena: aceptor prihvata isključivo papirni novac i to u apoenima od 50, 100, 200, 500 i 1000 RSD. Aparat ne vraća kusur.

Dužinu kupanja Vašeg ljupimca određujete sami i zavisi od toga koliko ste novca ubacili. 1 minut kupanja iznosi 50 din. Ukoliko potrošite ubačeni novac, uvek možete dodati još novca i time produžiti kupanje ili sušenje Vašeg ljubimca